top of page

Lidt om mig

Kreativ, tålmodig & nytænkende

369529200_968427754245895_53989556209330
Camilla Bek, årgang 1991, født i Hjerm og opvokset i Struer. Har været på en del udlands rejser - ude godt, men hjemme bedst. Ved siden af fotograferinger, som pt er min store hobby arbejder jeg på et kontor i Holstebro som personalekonsulent.

Som fotograf er jeg fokuseret på at skyde professionelle billeder med personlighed. Alting skal ikke være, så opstillet. 

Jeg tager billeder til en hver begivenhed, men for det meste fotograferer jeg børn, gravide og familie portrætter, da dette er min absolutte zone, men jeg fortrækker at træde ud af min zone engang imellem og udfordrer mig selv. På den måde forbedrer jeg hele tiden mine billeder og for opdateret mit portfolie.

Jeg fik mit første kamera i 6 klasse, som var et analog kamera og jeg var så stolt af det, det var årets gave! Det åbnede mine øjne op for, hvor kreativ man kan være med et kamera. 
Da jeg blev ældre og fandt ud af at det var fotovejen jeg gerne ville gå og ikke frisør, som en hver pige drømmer om. Blev jeg hurtigt indstillet på at det ikke lige var til at få en elev plads og komme ind på drømme uddannelsen. Jeg valgte derfor at uddanne mig til salgsassistent i en fotoforretning, så jeg på den måde kunne få en fod indenfor og få suget en masse viden til mig. Jeg drømmer om at kunne leve af det en skønne dag. 

Min erfaring (noget af det)

Udannelse:
  • Salgsassistent med speciale i foto (2010-2012)
  • Bolig kursus, NMC visual (2014)
  • Skole fotograf, Odense skole foto (2014) 
  • Har fotograferet for kunder siden 2010 både privat og erhverv. 
Ekstra
Jeg har fotograferet en del privat, heraf en del portræt fotografering. Det er selvfølgelig de mange års erfaring, som har gjort mig dygtigere og mere bevist og tydelig i min stil. 
bottom of page